Salgs- og leveringsbetingelser.

Salgs- og leveringsbetingelser.

Læs mere her


Betaling

Betaling for et kursus foregår på hjemmesiden. Der kan dog ved særlige arrangementer betales på anden måde, ved aftale med Sailors.

Læs også hvordan vi passer på dine oplysninger, under vores privatlivspolitik

Fortrydelsesret & gyldighed

Vore gavekort og tilgodebeviser forældes efter 2 år. Modtageren kan få pengene for et gavekort eller tilgodebeviser udbetalt inden for gyldighedsperioden, vi opkræver dog et gebyr på 25kr. Gebyret svarer til de faktiske omkostninger, der er forbundet med at skulle udbetale pengene. Der er ingen fortrydelsesret på kurser, men du kan altid kontakte Sailors, og ændre det valgte kursus til en anden dato.

Holdtilmelding

Når man tilmelder sig et hold, kan der ikke gives garanti for, hvilken instruktør der underviser det pågældende kursus idet vi forbeholder os ret til at ændre på, hvem der underviser hvornår. Det kan være nødvendigt at ændre instruktørernes skema i skolen alt efter instruktørernes privatliv.

Information om gavekort

Et gavekort til Sailors er et ihændehaverbevis, hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Man kan sidestille et gavekort med pengesedler og mønter, som heller ikke vil kunne erstattes, hvis de tabes eller mistes. Dog vil vi som altid gerne yde en høj form for kundeservice, hvis der alligevel skulle være problemer med dit gavekort. Da det ofte kræver en hel del arbejde i vores systemer at opklare et eventuelt problem, kan vi desværre ikke hjælpe direkte i vores forretninger. Derfor vil vi venligst bede dig kontakte os på Sailors kontakt formular , hvor du kan beskrive dit gavekortproblem eller stille spørgsmål omkring dit gavekort. Vi vil herefter undersøge problemet og vende tilbage hurtigst mulig. Sailors kontakt formular er gyldigt i to år fra købsdato. Gavekortet kan købes online. Når brugeren klikker rundt på websiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Sailors samt udsendelse af tilbud, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos Sailors har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode. Personer, der ønsker at tilmelde sig hold hos Sailors, vælger et brugernavn og en adgangskode. Det er personens eget ansvar at opbevare disse informationer forsvarligt. Tilbudsbreve Tilbudsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse du har valgt. Du kan til enhver tid framelde dig tilbudsbreve igen ved at slette din profil. Priser Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. Ændring af priser og handelsbetingelser De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af sailors.dk

Forbehold

Sailors tager forbehold for tryk- og prisfejl. Sailors er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til websiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol. Ansvarsfraskrivelse Sailors og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af Sailors herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for, - at et kursus ikke opfylder brugerens forventninger og behov. - at sailors.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. Sailors og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlige for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Sailors ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for. Sailors påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Sailors ydelser på Sailors Klager og reklamationer Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig på Sailors kontakt formular

Loading...