Båd køb Vi hjælper dig til at finde den rigtige båd.

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Håndtering af 54 fods sejlbåd

Hvis du drømmer om at købe en sejlbåd og gerne vil lære håndtering af større sejlbåde, så tag med os ud på havet og få en rigtig sejloplevelse, der åbner døren til sejlads på verdenshavene!

Du kommer ud at sejle på vores store 54 fods sejlbåd, hvor du lærer praktisk sejlads, natsejlads, havnemanøvrer, trimning af sejl og meget, meget mere.

Hvis du gerne vil sætte kursen mod fjerne kyster med det samme, blive en god og sikker sejler af store sejlbåde, sejle tursejlads eller drømmer om at købe en sejlbåd, så er du kommet til det rette sted.

Speedbådskørekort, duelighedsbevis og båd køb

Der er mange, som gerne vil vide, om de skal have speedbådsbevis eller duelighedsbevis for at købe den båd, de drømmer om at få.

Der er flere både, det er lovligt at sejle uden speedbådskort eller duelighedsbevis, men uanset hvilken båd du drømmer om at købe, så er det en rigtig god ide at tage speedbådskørekort eller duelighedsbevis, når du vil til at sejle.

Når du tager speedbådskørekort eller duelighedsbevis, får du større viden om sejlads, navigation, sikkerhed og manøvrering, alt sammen viden, der kan hjælpe dig til at vælge den båd, der passer bedst til dig.

Få større viden og vælg den rigtige båd

Lad vores viden og erfaring komme dig tilgode, når du skal vælge båd. Vi giver råd og vejledning både til køb af sejlbåde, speedbåde, motorbåde og yachts.

For os er det vigtigt, at vi ikke bare sælger både, men at vi lærer folk at sejle, giver oplevelser samt seriøs undervisning og vejledning, fordi sejlglæde, sikkerhed og kvalitet er vores første prioritet.

Alder for speedbådskørekort

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Alkohol & sejlads

Kan man få spiritusbøder til søs?

Båd køb

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Bøde uden speedbådskørekort

Det koster 5000 kr at overlade styringen til andre. Hvis du har hænderne på rattet, skal du have et vandscooterbevis eller speedbådskørekort.

Duelighedsbevis

Bliv sikker før du sejler ud med familien.

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Loading...