Speedbåd før duelighedsbevis Ja, certificatet gælder som praktisk prøve for duelighedsbevis.

Er der fordele ved at starte med speedbådscertifikat?

Speedbådskørekort eller duelighedsbevis?

Hvis du ikke ved, om du skal vælge speedbådskørekort eller duelighedsbevis, så skal du helt klart starte med at tage speedbådskørekort.

Speedbådskørekort giver nemlig ret til at sejle de samme fartøjer som duelighedsbevis, og så svarer speedbådskørekortet til duelighedsbevisets parktiske prøve, som du så kan springe over, hvis du senere skulle beslutte dig for at tage duelighedsbevis.

Speedbådskørekort - så er du i gang!

Der er flere fordele ved at starte med at taget speedbådscertifikat, før du tager duelighedsbevis. For det første kan du sejle de samme fartøjer med speedbådscertifikat som med duelighedsbevis, så du er hurtigt i gang med at sejle, og så har du tid til at finde ud af, om duelighedsbevis er noget for dig.

Hvis du beslutter at tage duelighedsbevis, er du allerede langt foran, når du har speedbådskørekort. Speedbådskørekort svarer nemlig til duelighedsbevisets parktiske prøve, som du så kan springe over og gå direkte til teorien.

Hvis du har speedbådskort, er du også foran, når det kommer til den teoretiskedel af duelighedsprøven, da noget af teorien er den samme bl.a. kendskab til søvejsregler.

Duelighedsbevis - hvad må jeg sejle?

Et speedbådscertifikat giver retten til at sejle de samme fartøjer som et duelighedsbevis, altså planende fartøjer op til 15 meter, som har en motorkraft, der er større end 19KW. Læs mere her: Regler for speedbaadskoerekort

Udvidelsen til duelighedsbevis indebærer, at man lærer mere om søsikkerhed, navigation og internationale søvejsregler, som er en god ide, hvis man gerne vil sejle på længere ture eller leje båd i udlandet.

Duelighedsbevis - Aarhus

Hvis du overvejer at tage duelighedsbevis, men ikke er helt sikker på, om det er det rigtige for dig, så start med at tage et speedbådscertifikat hos Sailors, så er du allerede i gang med at realisere dine sejler drømme.

Alder for speedbådskørekort

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Alkohol & sejlads

Kan man få spiritusbøder til søs?

Båd køb

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Bøde uden speedbådskørekort

Det koster 5000 kr at overlade styringen til andre. Hvis du har hænderne på rattet, skal du have et vandscooterbevis eller speedbådskørekort.

Duelighedsbevis

Bliv sikker før du sejler ud med familien.

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Loading...