Speedbådskørekort Få en god start og tag kortet.

Kom i gang med at sejle nu.

Få kortet på 1 dag

Det tager kun en dag, og du får prøvet af om det at sejle, er noget for dig. Et speedbådscertifikat gælder også som praktisk prøve for duelighedsbevis.

Sailors tilbyder speedbådskørekort på 1 dag med beståelsesgaranti, inklusiv forplejning og materialer.

Hvad må jeg sejle med speedbådskørekort

Man skal have et speedbådskort, hvis man gerne vil sejle planende fartøjer, som f.eks. en speedbåd, eller hvis ens båd har en længde og en motorstørrelse, som kræver det.

Vores kurser

Vores kurser er de bedste i branchen, og vi giver dig de nødvendige færdigheder til at bestå Søfartsstyrelsens prøve. Du bliver undervist af vores team bestående af venlige og erfarne skippere, der står klar til at lede dig sikkert igennem kurset.

Prøver og beståelsesgaranti

Vores kurser er de bedste i branchen, og vi giver dig de nødvendige færdigheder til at bestå Søfartsstyrelsens prøve. Du bliver undervist af vores team bestående af venlige og erfarne skippere, der står klar til at lede dig sikkert igennem kurset. På dagen er der både en teoretisk- og en praktiskprøve, som overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor. Hvis du ikke består prøverne, tilbyder vi dig et nyt kursus uden beregning.

Udstyr

Helt nye Valiant 630 Sport RIB både med 150 HK Mercury motorer. Hvis det er koldt og blæsende, tilbyder vi gratis lån af Kinetic flydedragter til alle kursister, så vi ikke fryser på vandet.

Alder for speedbådskørekort

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Alkohol & sejlads

Kan man få spiritusbøder til søs?

Båd køb

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Bøde uden speedbådskørekort

Det koster 5000 kr at overlade styringen til andre. Hvis du har hænderne på rattet, skal du have et vandscooterbevis eller speedbådskørekort.

Duelighedsbevis

Bliv sikker før du sejler ud med familien.

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Loading...